Meniu Închide

EU, FOTOGRAFUL

Fotograf bebelusi
 

Sunt Madalina Vasile, fotograf de bebelusi – omul din spatele aparatului de fotografiat si fericita mamica a doi copii minunati.

De ce fotograf de bebelusi?

Am inceput sa cochetez cu fotografia cu mult timp in urma, indragostita fiind de arta si de culoare si fascinata de ideea de a putea pastra o imagine, o amintire pentru totdeauna prin intermediul fotografiilor. Insa adevarata mea calatorie in fotografia de familie si de copii a inceput  o data cu aparitia in viata noastra a Anastasiei, in anul 2011. Mi-am dorit atat de mult sa pastrez pentru totdeauna fiecare clipa cu ea, fiecare moment important din viata ei, fiecare achizitie a ei, fie ca statea pe burtica, sau in fundulet, fie ca invata sa faca primii pasi, incat ajunsesem sa o fotografiez in fiecare zi. Pe cand avea 9 luni am descoperit fotografia de nou-nascut, o adevarata revelatie pentru mine! Ador copiii, dupa cum probabil deja v-ati dat seama si ma simt onorata de fiecare data cand iau parte la cele mai importante momente din viata lor, fie ca le surprind primele zile de viata, fie ca ma distrez alaturi de ei fotografiidu-i bucurandu-se de primul lor tort aniversar.

Imi iubesc meseria, simt ca imi traiesc visul si sunt fericita ca am oportunitatea de a crea amintiri care raman pentru totdeauna – este o bucurie pentru mine sa fiu fotograf de bebelusi!