Meniu Închide

Sedinta foto de familie in aer liber

Sedinta foto de familie in aer liber este ocazia perfecta de a surprinde dragostea, emotiile si naturaletea familiei tale intr-un cadru natural, relaxat, fara a pune accent pe posing. Copiii se vor simti in largul lor explorand imprejurimile, iar prin joaca voi surprinde interactiunea vesela dintre voi.

In articolul acesta vei gasi unele dintre cele mai intalnite intrebari pe care parintii mi le adreseaza atunci cand planifica sedinta foto de familie, in speranta ca iti va face planificarea acesteia mai usoara.

Sedinta foto in natura
Sedinta foto in natura

Unde va avea loc sedinta foto de familie in aer liber?

Sedinta foto va avea loc intr-o locatie stabilita de comun acord. Imi place sa aleg locatiile neaglomerate si cu multa vegetatie.

Sedinta foto de familie in natura
Sedinta foto de familie in natura

La ce ora putem programa sedinta foto in aer liber?

Pentru ca lumina este foarte importanta, iar apusul ne ofera o lumina frumoasa, calda, aurie, vom programa sedinta foto dupa amiaza, cu aproximativ doua ore inainte de apus.

Ce se intampla daca in ziua sedintei foto ploua?

Cu cateva zile inainte de data programata pentru sedinta foto vom urmari prognoza meteo pentru ziua respectiva. In cazul in care se preconizeaza ca va ploua, vom reprograma sedinta foto intr-o zi in care prognoza meteo este favorabila, in functie si de disponibilitatea mea si a voastra.

Sedinta foto de familie in natura
Sedinta foto de familie in natura

Cu ce sa ne imbracam?

Va recomand sa aveti o vestimentatie comoda, insa sa evitati culorile puternice si imprimeurile sau logo-urile mari. Paleta de culori pe care o recomand pentru vestimentatie include culorile neutre (maro, bej, crem), verdele padure, caramiziul. Inainte de sedinta foto ne vom consulta cu privire la vestimentatia aleasa.

Sedinta foto de familie in aer liber
Sedinta foto de familie in aer liber

Poate participa si catelusul nostru la sedinta foto?

Bineinteles, doar este si el parte din familia voastra! Avand si eu un „copilas” patruped si iubind animalele, pentru mine este o bucurie sa fotografiez familiile cu prietenii lor patrupezi. Anunta-ma, te rog, inainte daca vei aduce si animalul tau de companie si asigura-te ca vei avea in buzunar cateva gustarele pentru el.

Sedinta foto cu fiecare membru al familiei
Sedinta foto cu fiecare membru al familiei

Pentru sedinta foto in aer liber se foloseste recuzita?

Sedinta foto in aer liber este o sedinta foto de tip documentar, asadar nu vom folosi recuzita. O paturica de culoare inchisa este insa binevenita, pentru a va putea aseza pe iarba.

Sedinta foto ca un documentar
Sedinta foto ca un documentar

Cat va dura sedinta foto cu familia mea?

Nu vom avea stabilit un timp limitat pentru sedinta foto, insa aceasta va dura in medie o ora.

Sedinta foto artistica
Sedinta foto artistica

Cate fotografii vom primi?

Pe site, la sectiunea Preturi, vei gasi toate informatiile despre pachetele foto de familie si continutul acestora.

Cum vom primi fotografiile?

Fotografiile vor fi predare intr-o galerie online ce va putea fi accesata printr-un link si va fi protejata cu parola. Fotografiile vor putea fi descarcate la rezolutie mare.

Vom primi si fotografiile needitate?

Fotografiile needitate nu vor fi predate deoarece nu reprezinta produsul final pentru care platesti, ci doar “materia prima”.

Sedinta foto surori
Sedinta foto surori

In cat timp vom primi fotografiile?

Termenul de predare a fotografiilor este de 30 de zile.

Sedinta foto de familie cu copiii, fratii
Sedinta foto de familie cu copiii, fratii