Meniu Închide

Sedinta foto de maternitate – Intrebari si raspunsuri

Sedinta foto de maternitate
sedinta foto gravida

Sedinta foto de maternitate este fie un eveniment unic in viata ta, fie o traditie pe care o urmezi la fiecare copil al tau. Atunci cand esti insarcinata, corpul tau trece prin cele mai multe schimbari prin care va trece vreodata, pentru a crea miracolul din pantecul tau. A surprinde in imagini acest moment special reprezinta garantia unei mosteniri pe care o vei lasa nu doar copiilor tai, ci si tie cand vei dori sa privesti in urma pentru a savura momentele de fericire ale acestui nou inceput.

O multitudine de intebari iti vin probabil in minte, atunci cand te hotarasti sa planifici propria sedinta foto de maternitate. In acest articol am adunat cele mai intalnite intrebari pe care viitorii parintii mi le adreseaza atunci cand planifica sedinta foto de maternitate, in speranta ca iti va face planificarea acesteia mai usoara.

Cand se programeaza sedinta foto de maternitate?

Principala idee a fotografiilor de maternitate este reprezentata de frumusetea si rotunjimea pantecului tau, de aceea eu recomand perioada intre 28 si 36 de saptamani ca fiind cea mai potrivita pentru aceasta sedinta foto.

Daca vrei sa programezi sedinta ta foto , imi poti lasa un mesaj aici sau aici.

Unde va avea loc sedinta foto?

Va avea loc la alegerea ta, fie in studioul meu, care se afla in zona de nord a Bucurestiului, fie intr-o locatie in aer liber.

Sedinta foto de maternitate
Sedinta foto de maternitate – intrebari si raspunsuri

Cat dureaza sedinta foto?

Sedinta foto va dura in jur de o ora si jumatate.

Cum trebuie sa ma pregatesc? Cate tinute vom folosi?

Tinutele vestimentare proprii pe care le poti purta trebuie sa scoata in evidenta burtica. Iti recomand rochiile sau top-urile mulate, sau rochiile vaporoase, stranse sub bust. Evita imprimeurile sau logo-urile.

Pe langa tinutele tale, vom folosi si rochii si materiale speciale pentru fotografii de maternitate, puse la dispozitie de studio.

Iti recomand deasemenea o coafura lejera si un machiaj subtil. Coafura si machiajul nu sunt oferite de studio.

Sedinta foto de maternitate
Sedinta foto de maternitate – intrebari si raspunsuri

Poate participa si sotul? Dar copiii?

In functie de pachetul foto ales, la sesiunea foto de maternitate pot participa sotul si copiii.

Sedinta foto maternitate
Sedinta foto de maternitate – intrebari si raspunsuri

Pentru sedinta foto in aer liber se foloseste recuzita? Ce ar trebui sa mai stiu despre sedinta foto in aer liber?

La sedinta foto in aer liber de regula nu folosesc recuzita, insa daca iti doresti, pot aduce o rochie de la studio, pe care o putem folosi. Sedinta foto in aer liber va avea loc doar dupa amiaza, cu doua ore inainte de asfintit.

Sedinta foto de maternitate
Sedinta foto de maternitate – intrebari si raspunsuri

Am cautat pe internet/Pinterest idei de poze pe care as vrea sa le facem. Se poate?

Trebuie sa tineti cont ca imaginile de pe internet sau Pinterest apartin altor fotografi, care au alte tehnici de lucru, alta recuzita. Fotografia este o arta si de cele mai multe ori nu poate fi copiata. Nu pot garanta ca vom putea obtine aceleasi imagini, dar ne putem uita pe ele pentru a-mi face o idee despre stilul pe care il urmaresti. Nu voi replica insa imagini care nu se potrivesc stilului meu.

sedinta foto de maternitate
Sedinta foto de maternitate – intrebari si raspunsuri

Ce este inclus in pachetul foto?

Pe site, la sectiunea Preturi, vei gasi toate informatiile despre pachetele foto si continutul acestora.

Nu as vrea o sedinta foto completa, as vrea doar cateva fotografii. Se poate?

Desi iti doresti doar cateva fotografii frumoase de maternitate, pentru mine acest acest lucru implica aceeasi pregatire ca in cazul unei sedinte foto complete: planificarea sesiunii foto, pregatirea recuzitei, timpul alocat sesiunii foto, sortarea imaginilor, editarea.

Iti pot veni insa in ajutor cu pachetul foto Small, care include sedinta foto de 30 de minute si 10 fotografii. Poti afla mai multe informatii despre acest pachet aici.

Sedinta foto de maternitate - Andreea
Sedinta foto Maternity – Andreea

Cum primim fotografiile?

Fotografiile vor fi predare intr-o galerie online ce va putea fi accesata printr-un link si va fi protejata cu parola. Fotografiile vor putea fi descarcate la rezolutie mare.

Vom primi si fotografiile needitate?

Fotografiile needitate nu vor fi predate deoarece nu reprezinta produsul final pentru care platesti, ci doar “materia prima”.

In cat timp vom primi fotografiile?

Termenul de predare a fotografiilor este de 30 de zile.

Sedinta foto de maternitate
Sedinta foto de maternitate – intrebari si raspunsuri