Meniu Închide

Mentoring 1 la 1: Curs foto nou-născuți

 

Îți dorești o cariera in fotografia de nou-născuți? Sau poate ești deja fotograf de nou-născuți, însă vrei sa îți ridici competențele la un alt nivel?

Fiecare fotograf de nou-născuți cunoaște magia de a imortaliza bebelușul nou-născut într-un portret frumos. Este grația și inocența pe care un fotograf o poate surprinde atât de ușor, care topește inimile instantaneu.

A fi fotograf de nou-născuți nu se compara cu nici o alta specialitate fotografică. Nu doar că trebuie să înțelegi aparatul tău foto, lumina și posing-ul, dar trebuie să știi și cum să obții ce este mai bun de la micuții tăi subiecți.

Spre deosebire de adulți, bebelușii nu urmează instrucțiuni si nu lucrează după programul nostru. Pentru a crea acele imagini frumoase, trebuie sa cunoști bebelușii, sa știi să îi calmezi,  să înțelegi cum să îi poziționezi în siguranță, toate acestea în timp ce creezi fotografii frumoase care îi vor încânta pe părinți.

Cel mai bun mod de a învăța această abilitate unică este prin experiență – nu există niciun substitut pentru a fi în aceeași cameră cu un bebeluș și a învăța făcând.

Alătură-te mie, în studioul meu, într-o zi de curs foto nou-născuți 1 la 1. Te voi duce în culise, arătându-ți cum creez în siguranță portrete naturale și atemporale ale bebelușilor.

curs-foto-nou-nascuti-bucuresti-fotograf-madalina-vasile
Curs foto nou-nascuti

Cum se desfășoară cursul foto?

Cursul foto se va desfășura intre orele 10AM si 17PM, in studioul meu, care se afla in zona de nord a Bucureștiului. Pentru locația exactă, apasă aici.

Vom fotografia un bebeluș adevărat si pe parcursul ședinței foto îți voi arata toți pașii pe care eu ii urmez pentru a crea imaginile mele – de la siguranța, posing, lumina, setările camerei si pana la editarea fotografiilor si pregătirea galeriei pentru clienți.

Cursul poate fi ajustat pe nevoile tale, de exemplu, poate iti dorești mai mult sa vezi cum se înfașă bebelușul sau poate îți dorești sa dedicam mai mult timp editării.

După curs îți voi rămâne la dispoziție prin email sau mesaje online pentru suport.

curs-foto-nou-nascuti-mentoring-bucuresti-fotograf-madalina-vasile
Curs foto nou-nascuti

 

Ce este nevoie sa aduci la curs

La acest curs foto de nou-născuți va fi nevoie sa aduci cu tine camera foto, un obiectiv foto fix 50mm sau 35 mm, card de memorie si bateria încărcată. De asemenea este nevoie sa ai cunoștințe de tehnica fotografica (fotografierea in modul manual al aparatului foto) si de editare in Photoshop.

Cat costa acest cursul?

Cursul foto are prețul de 500 de euro. Taxa se va plăti in doua rate. Prima rată de 50% din taxa totală se va plăti la momentul programării, iar restul de 50% cu 7 zile înainte de ziua cursului.

curs-foto-nou-nascuti-studio-bucuresti-fotograf-madalina-vasile
Curs foto nou-nascuti

 

De ce să alegi să înveți de la mine?

Sunt fotograf de nou-născuți si lucrez cu bebeluși de peste 12 ani. Știu cât de dificil este la început de drum în această carieră. La început, încerci sa înveți totul, încerci să descoperi totul singur. La început, știi ce fel de fotografii vrei să creezi, dar nu poți să le transformi cu adevărat în realitate. Pentru ca nu știi cum.

Acum mulți ani, când eu am plecat pe acest drum, nu existau cursuri foto specializate pe fotografia de nou-născut. Tot ce am învățat a fost cules din mediul online, cursuri online cu fotografi străini. Știu ce „game changer” ar fi fost pentru mine un curs 1 la 1 cu unul dintre acei fotografi pe care ii admiram si de la care voiam sa învăț.

Astăzi sunt bucuroasă și recunoscătoare ca pot da mai departe toate cunoștințele acumulate in toți acești ani. Mă bucur și că pot ajuta  fotografii aspiranți in felul in care mi-as fi dorit si eu la începutul carierei mele sa fiu ajutată.

Ești pregătit/ă să îți programezi cursul tău?

Completează formularul de aici si spune-mi mai multe despre tine.

Fotograf bebelusi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la mvphotography.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: