Meniu Închide

Amalia – Sedinta foto 1 an

Amalia – Sedinta foto 1 an

Parca ieri Amalia era cat o ghinda si venea la studio pentru prima ei sedinta foto, sedinta foto de nou nascut! Imediat au trecut lunile si iata ca Amalia deja si-a serbat implinirea primului anisor din viata ei! E o scumpete de fetita, frumoasa foc, foarte expresiva si cu niste ochi mari si negri care te cuceresc iremediabil!

La multi ani, scumpa Amalia! Sa fii fericita toata viata ta!

***Ce alta modaliate de a sarbatori aniversarea primului an din viata bebelusului poate fi mai distractiva si mai delicioasa decat aceea de a „distruge” un tort simpatic, dulce si frumos colorat?

Sedinta foto foto Cake smash este una din cele mai distractive sedinte foto atat pentru copil cat si pentru parinti. Se realizeaza la varsta de 1 an a copilasului, are loc in studio, dureaza de regula in jur de 45 de minute si se lasa de obicei cu o baita pe cinste, pe care am botezat-o „Splash”.

Pentru mai multe detalii, te invit aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la mvphotography.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos:


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.