Meniu Închide

Eva – Sedinta foto bebelus

Eva – Sedinta foto bebelus

Eva, sau Pupi, cum o alinta parintii ei, mi-e tare draga! O stiu inca de cand era in burtica mamei si este a 3-a oara cand o fotografiez si sunt convinsa ca mai urmeaza si alte intalniri. Pai cum sa nu te indragostesti de o mocuta simpatica si expresiva ca a ei? Va spun sincer, imi insenineaza ziua instant! Va las cu imaginile de mai jos, sa vedeti la ce ma refer.

***Sedinta foto bebelus se adreseaza bebelusilor cu varsta intre 2 luni si 2 ani. Perioadele cele mai potrivite pentru fotografiat pentru bebelusi sunt:  varsta de 4 luni, atunci cand bebelusul sta bine pe burtica si isi tine bine capul sus, varsta de 6, 7 luni, cand incepe sa stea in sezut, varsta de 9, 10 luni, cand sta in picioare, chiar si sustinut si bineinteles varsta de 1 an, cand probabil deja sta bine in picioare, poate chiar face primii pasi.

Sedinta foto bebelus  poate fi realizata in studio, intr-o locatie in aer liber aleasa de comun acord, sau in confortul caminului dumneavoastra. La sedinta foto pot participa si fratiorii bebelusului, daca este cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la mvphotography.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos:


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.