Meniu Închide

Sedinta foto bebe – Sara

Sedinta foto bebe – Sara

Sara, la cele 5 luni ale ei este o bebelusa tare vesela, foarte expresiva si foarte prietenoasa. Ii place camera foto si asta m-a bucurat mult pentru ca am reusit sa ii surprind multe expresii simpatice. Va las sa vedeti mai jos cum ne-am distrat.

Sedinta foto Baby se adreseaza bebelusilor cu varsta intre 2 luni si 2 ani. Perioadele cele mai potrivite pentru fotografiat pentru bebelusi sunt:  varsta de 4 luni, atunci cand bebelusul sta bine pe burtica si isi tine bine capul sus, varsta de 6, 7 luni, cand incepe sa stea in sezut, varsta de 9, 10 luni, cand sta in picioare, chiar si sustinut si bineinteles varsta de 1 an, cand probabil deja sta bine in picioare, poate chiar face primii pasi.

Sedinta foto „Baby”  poate fi realizata in studio, intr-o locatie in aer liber aleasa de comun acord, sau in confortul caminului dumneavoastra. La sedinta foto pot participa si fratiorii bebelusului,
daca este cazul. Programarea pentru sedinta foto ”Baby” se realizeaza cu cel putin 2 saptamani in avans.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la mvphotography.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: