Meniu Închide

Sedinta foto Cake Smash – Ilinca

Sedinta foto Cake Smash – Ilinca

Acesti ochi albastri! Adorabila Ilinca a facut 1 an! Si parca ieri calcam pragul salonului maternitatii in care a venit pe lume, pentru a-i suprinde primele momente din viata, emotiile parintilor ei, intalnirea cu fratiorul ei mai mare, Mihnea. Asa de frumoasa e Ilinca! Asa o privire patrunzatoare are! E imposibil sa nu te indragostesti de ea! La multi ani, copil minunat!

**Sedinta foto Cake Smash

Ce alta modaliate de a sarbatori aniversarea primului an din viata bebelusului poate fi mai distractiva si mai delicioasa decat aceea de a „distruge” un tort simpatic, dulce si frumos colorat?

Sedinta foto foto Cake smash este una din cele mai distractive sedinte foto atat pentru copil cat si pentru parinti. Se realizeaza la varsta de 1 an a copilasului, are loc in studio, dureaza de regula in jur de 45 de minute si se lasa de obicei cu o baita pe cinste, pe care am botezat-o „Splash”. Trebuie sa aduci cu tine tortul, costumatia pe care ai ales-o pentru fotografii,  cate un rand de haine de schimb  pentru bebe si pentru tine si un prosop.

Te astept sa ne distram impreuna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la mvphotography.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: