Meniu Închide

Sedinta foto Fresh48 – Bogdan

Sedinta foto Fresh48 – Bogdan

Bogdan a avut parte de prima experenta cu aparatul de fotografiat  chiar in a doua lui zi de viata, cand am fost in vizita, in maternitate, pentru sedinta foto Fresh48. Parintii lui si-au dorit foarte mult sa pastreze vii amintirile primelor clipe impreuna.

 

**

Sedinta foto Fresh 48 este prima sedinta foto din viata unui bebelus, ea avand loc in maternitate, in primele lui 48 de ore de viata. Fresh48 este o sedinta foto documentar, ce surprinde aceste clipe care cu siguranta vor fi pierdute in agitatia momentului.

Bebelusul tau se schimba in prima parte a vietii lui foarte rapid, chiar de la o zi la alta. Cum ti s-ar parea sa poti pastra pentru totdeauna amintirea primelor momente din viata lui? Primul lui somn, prima imbratisare, primul alaptat, primul scutec schimbat, momentul in care taticul lui il tine stangaci in brate pentru prima oara sau momentul in care isi intalneste bunicii si fratiorii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la mvphotography.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: