Meniu Închide

Sedinta foto maternitate – Andreea

Sedinta foto de maternitate - Andreea

Sedinta foto maternitate – Andreea

Sedinta foto de maternitate este una dintre sedintele foto preferate, prin insemnatatea pe care o are pentru clientii mei, viitori parinti! Pentru ei sarcina reprezinta inceputul unei noi aventuri frumoase, un nou sens al vietii lor dat de bebelusul care le va schimba radical prioritatile.

Cand i-am cunoscut-o pe Andreea si pe sotul ei, am descoperit doi oameni buni, frumosi si simpatici, care il asteptau de mult timp si cu multa nerabdare pe bebelusul lor, Ianis.

Intre timp, bebe Ianis a venit pe lume si sunt nerabdatoare sa il cunosc si eu in curand. Pana atunci, va las mai jos cu cateva dintre imaginile mele preferate de la sedinta foto a parintilor lui.

 

Sedinta foto Maternity se realizeaza intre saptamanile 28 si 36 de sarcina.
Principala idee a fotografiilor de gravida este reprezentata de frumusetea si rotunjimea pantecului tau, de aceea eu recomand perioada intre saptamanile 32 si 36 ca fiind cea mai potrivita pentru aceasta sesiune.

Pentru programari, te astept cu un mesaj aici sau aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la mvphotography.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: