Meniu Închide

3 Lucruri pe care nu le vei face la ședința foto de nou-născut

sedinta-foto-bebelus-nou-nascuti-bucuresti-baneasa-studio-madalina-vasile

 

Știm că primele zile ale bebelușului tău sunt pline de emoții și momente prețioase pe care dorești să le păstrezi pentru totdeauna. Ședința foto de nou-născut este oportunitatea perfectă de a imortaliza aceste clipe unice. În cei peste 12 ani de experiență în fotografia de nou-născuți, am avut onoarea să lucrez cu multe familii și să creez amintiri frumoase. Vreau asadar să te asigur că această experiență va fi plăcută și fără griji.

Pentru a te ajuta să te pregătești pentru ședința foto, iată trei lucruri pe care nu va trebui să le faci:

sedinta-foto-nou-nascuti-bebelus-bucuresti-baneasa-studio-madalina-vasile
3 Lucruri pe care nu le vei face la ședința foto de nou-născut
  1. Nu te vei îngrijora pentru siguranța bebelușului tău

Siguranța bebelușului vostru este prioritatea mea absolută. În cei 12 ani de activitate, am acumulat o vastă experiență și cunoștințe pentru a mă asigura că fiecare sesiune foto se desfășoară în condiții optime de siguranță. Studioul meu este special amenajat pentru confortul și siguranța nou-născuților, cu echipamente profesionale și un ambient controlat.

Fiecare mișcare și fiecare poziție a bebelușului sunt atent gândite pentru a evita orice disconfort sau risc. Pe parcursul întregii ședințe, voi fi mereu atentă la semnalele pe care bebelușul le transmite, pentru a mă asigura că este calm și relaxat. Părinții sunt invitați să se relaxeze și să se bucure de experiență, știind că micuțul lor este în siguranță deplină.

sedinta-foto-nou-nascuti-bebelus-bucuresti-nord-studio-madalina-vasile
3 Lucruri pe care nu le vei face la ședința foto de bebe nou-născut
  1. Nu va trebui să aduci hăinuțe pentru fotografiile bebelușului tău, decât dacă vrei

Una dintre preocupările comune ale părinților este alegerea hăinuțelor pentru ședința foto. Vreau să vă liniștesc spunându-vă că am o colecție vastă de recuzită și hăinuțe speciale pentru nou-născuți, atent selectate pentru a crea imagini minunate și variate. De la costumase adorabile la materiale moi și accesorii încântătoare, toate sunt pregătite pentru a fi folosite în ședință.

Desigur, dacă aveți hăinuțe speciale pe care doriți să le includeți în fotografii, sunt binevenite! Îmi place să colaborez cu părinții pentru a crea imagini care să reflecte personalitatea și stilul familiei lor. Fie că alegeți să folosiți recuzita mea sau să aduceți propriile obiecte, vom crea împreună amintiri de neuitat.

sedinta-foto-nou-nascuti-bebelusi-studio-bucuresti-nord-madalina-vasile
3 Lucruri pe care nu le vei face la ședința foto de nou-născut
  1. Nu mă vei putea lua acasă 😅

Una dintre cele mai amuzante și măgulitoare întrebări pe care le primesc frecvent de la părinți este dacă mă pot lua acasă pentru a le liniști și adormi bebelușul așa cum o fac în studio. De-a lungul anilor, am dezvoltat numeroase tehnici și trucuri pentru a calma și a adormi nou-născuții, transformând ședințele foto într-o experiență relaxantă și plăcută.

Chiar dacă ar fi tentant să mă iei acasă pentru a oferi aceste momente liniștitoare și în afara studioului, trebuie să rămân aici pentru a continua să creez amintiri prețioase pentru cât mai multe familii. Vă asigur că veți pleca din studio cu multe sfaturi și tehnici pe care le puteți folosi acasă pentru a calma și a adormi bebelușul.

sedinta-foto-nou-nascuti-maternitate-familie-bebelusi-fotograf-bucuresti-madalina-vasile
3 Lucruri pe care nu le vei face la ședința foto de nou-născut

Vă invit să vă bucurați de o ședință foto relaxantă și plină de emoție, fără griji și stres. Sesiunile foto de nou-născut sunt despre surprinderea momentelor unice și prețioase ale primelor zile de viață ale micuțului vostru, iar eu sunt aici pentru a mă asigura că această experiență este cât se poate de plăcută.

Dacă doriți să programați o ședință foto sau aveți întrebări, nu ezitați să mă contactați.

Abia aștept să creez împreună amintiri de neuitat!

 

Cu drag,

Mădălina, fotograful familiei tale

Fotograf bebelusi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la mvphotography.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: