Meniu Închide

Conferinta fotografilor de familie FPA 2021

Experienta mea ca lector in cadrul Conferintei fotografilor de familie si portret „Family Portrait Academy” din Cluj Napoca – editia 2021

Anul acesta am avut bucuria de a fi invitata pentru a doua oara, in calitate de lector la Conferinta fotografilor de familie si portret „Family Portrait Academy”, iar aceasta experienta a fost una pe care cu greu as putea sa o descriu in doar cateva cuvinte.

Am avut ocazia de a prezenta modul meu de lucru cu bebelusii nou-nascuti, m-am bucurat sa reintalnesc cu colegii de breasla, oameni dragi si talentati, am schimbat ganduri si idei,  am cunoscut oameni noi, dedicati acestei meserii superbe.

Si am fost foarte incantata sa ii vad la lucru pe 3 dintre cei mai talentati fotografi de familie din Romania, Catalina Andrei si Anca de la Pui de poze, care ne-au dezvaluit secretele din spatele superbelor lor fotografii de maternitate si Claudiu Guraliuc, cel care face magie in potretistica.  Toate acestea intr-o atmosfera relaxata, cu multe momente distractive sau emotionante care cu siguranta imi vor ramane in minte si suflet mult timp de acum incolo!

Le multumesc din inima organizatorilor Olga Vuscan (olgavuscan.ro) si Visual Stories (visual-stories.ro) ca mi-au dat ocazia sa iau parte la acest eveniment superb si ca au creat o comunitate atat de frumoasa, mare si inchegata, comunitatea fotografilor romani de familie. Chapeau!

Imaginile de mai jos au surprins un strop din atmosfera minunata de acolo.

Daca iti doresti sa pasesti si tu in aceasta lume magica a fotografiei de nou-nascuti, astept sa ne cunoastem si sa iti impartasesc cunostintele si experienta mea in cadrul unui mentoring specializat in aceasta ramura fotografica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la mvphotography.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos:


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.