Meniu Închide

Sedinta foto de Craciun – 2023

Sedinta foto de Craciun – Intrebari frecvente

Sedintele foto de Craciun sunt asteptate cu sufletul la gura de multi dintre voi si pe buna dreptate. Ce alt moment ar fi mai potrivit de a va acorda cateva clipe de bucurie sufleteasca, cateva momente de fericire cu cei dragi? Despre asta sunt sarbatorile: familie, magie si amintiri. Sezonul Sarbatorilor de iarna se apropie, iar acesta este momentul oportun pentru a-ti planifica sedinta foto de Craciun. Si pentru a avea o experienta magica, de neuitat, am raspuns in acest articol la cele mai frecvente intrebari pe care le primesc de-a lungul timpului despre pregatirea pentru sedinta foto de Craciun.

Cand au loc sedintele foto de Craciun?

Sedintele foto de Craciun vor avea loc in perioada 6 noiembrie – 7 Decembrie si se vor desfasura de luni pana sambata, la orele 10:00, 12:00, 14:00 si 17:00.

Cat costa sedinta foto  de Craciun?

Anul acesta pentru sedintele foto de Craciun am pregatit doua pachete foto:

Pachet 1 – 850 de lei

  • 15 fotografii
  • Sedinta foto de 30 de minute
  • termen de livrare: 10 zile

Pachet 2 – 1050 de lei

  • 25 fotografii
  • sedinta foto de 45 de minute
  • termen de livrare: 10 zile

 

Unde au loc sedintele foto de Craciun?

Vor avea loc in studioul meu care se afla in zona de nord a Bucurestiului. Pentru locatia exacta apasa aici

Ce decoruri vor fi?

In studio vor fi doua decoruri, unul elegant minimalist, in care va predomina albul, auriul si argintiul, iar cel de-al doilea va fi un decor cu note rustice, in care vor predomina culorile maro, rosu si verde.

Unul dintre decoruri va fi afara, in curtea studioului. Fotografierea in curtea studioului va fi conditionata de lumina naturala si de vreme.

Decorurile vor fi potrivite atat pentru portretele copilasilor cat si pentru fotografiile de familie.

Cum trebuie sa ne pregatim?

Va recomand doua tinute in culori potrivite tematicii, anume: rosu, visiniu, verde, crem, maro, alb. Evitati culorile roz sau mov.

Cati membri ai familiei pot veni?

Sesiunea foto de Craciun este dedicata membrilor apropiati ai familiei si anume copilasilor si parintilor acestora. Prezenta altor persoane la sedinta foto este permisa doar daca am incuviintat acest lucru in prealabil.

 

Cat dureaza o sedinta foto de Craciun?

30 sau 45 de  minute, in functie de pachetul foto ales, in care este inclus si timpul de pregatire pentru shooting.

Ce se intampla daca intarziem?

Avand in vedere ca timpul alocat sedintelor foto de Craciun este limitat, intarzierea va duce la scurtarea sedintei foto. O intarziere mai mare de 15 minute va duce insa la anularea programarii, fara restituirea taxei de rezervare a locului.

Cate fotografii vom primi?

In functie de pachetul ales, veti primi 15 sau 25 de fotografii in format digital, intr-o galerie online. Veti avea posibilitatea de a alege fotografiile incluse in pachetul foto, precum si de a achizitiona fotografii suplimentare. Pretul unei fotografii suplimentare este de 20 de lei.

 

Vom primi si celelalte fotografii pe care nu le alegem?

Fotografiile needitate nu fac obiectul pachetelor foto prezentate mai sus, insa acestea vor putea fi achizitionate, pretul pachetului de fotografii needitate fiind de 500 de lei. Nu se vor achizitiona fotografii needitate „la bucata”.

In cat timp vom primi fotografiile?

Termenul de predare a fotografiilor este de 10 de zile.

Cum pot programa sedinta foto de Craciun?

Iti poti programa sedinta foto completand formularul de aici  sau printr-un mesaj pe whatsapp, la numarul de telefon 0727897634 sau pe adresa de e-mail: madalina@mvphotography.ro

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la mvphotography.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: