Meniu Închide

Pregătirea frățiorilor pentru ședința foto de nou-născut

Ședința foto cu bebelușii nou-născuți și cu frățiori mai mari este o adevărată provocare, atât pentru părinți și fotograf cât și pentru copii.

sedinta-foto-nou-nascut-bucuresti-nord-fotograf-madalina-vasile

Sunt convinsă că te întrebi, ca părinte, ce ar trebui să faci înainte de a veni în studio cu bebelușul nou-născut și frățiorul sau surioara.

Ei bine, răspunsul e simplu: nimic în mod special.

Îți recomand însă să îi povestești dinainte celui mare unde va veni și ce va face. Îi poți arăta chiar imagini cu alți copii și nou-născuți, spunându-i că ți-ai dori și tu astfel de imagini cu familia ta și cu ei doi. O astfel de ședință foto este o bucurie de familie.

Sedinta foto bebelusi nou nascuti

Și încă un lucru, nu vă setați așteptări mari de la copiii mici. Copiii mici au limitele lor, iar adaptarea la o astfel de ședință foto poate necesita timp. Tot ce avem nevoie este să avem răbdare.

Ședințe foto cu bebeluși și frățiori – instantanee din viața reală

În timpul ședinței foto de nou-născut, nu uita să te bucuri de clipă, așa cum decurge.

Tot ceea ce facem la ședința foto, și cu atât mai mult la ședințe foto cu bebeluși și frățiori, este să surprindem instantanee din viața reală, chiar dacă sunt cadre stilizate.

 

Cu nerăbdare aștept întâlnirea cu tine și familia ta la ședința foto de nou-născut. Este o oportunitate minunată de a păstra aceste clipe ca amintiri prețioase și autentice in fotografii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la mvphotography.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: