Meniu Închide

Sara-Sedinta foto 1 an

Sara – Sedinta foto 1 an

Pe Sara am fotografiat-o prima oara cand era bebelina mica de 4 luni, simpatica foc si de atunci m-a cucerit iremediabil cu carisma ei. De data aceasta s-a intors in studio pentru a marca prima ei aniversare cu o „smash-uiala” pe cinste.

Va las sa o vedeti mai jos in actiune.

****Ce alta modaliate de a sarbatori aniversarea primului an din viata bebelusului poate fi mai distractiva si mai delicioasa decat aceea de a „distruge” un tort simpatic, dulce si frumos colorat?

Sedinta foto foto Cake smash este una din cele mai distractive sedinte foto atat pentru copil cat si pentru parinti. Se realizeaza la varsta de 1 an a copilasului, are loc in studio, dureaza de regula in jur de 45 de minute si se lasa de obicei cu o baita pe cinste, pe care am botezat-o „Splash”. Trebuie sa aduci cu tine tortul, costumatia pe care ai ales-o pentru fotografii,  cate un rand de haine de schimb  pentru bebe si pentru tine si un prosop.

Vom incepe sesiunea cu cadre normale, vom face fotografii cu copilasul si fotografii de familie, astfel copilasul se va obisnui cu camera, apoi vom trece la distractie, la fotografiile cu tortul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la mvphotography.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: