Meniu Închide

Sedinta foto de Craciun

Sedinta foto - primul Craciun

Sedinta foto de Craciun

Aceasta nu este o sedinta foto ca oricare alta. Craciunul este momentul acela din an care aduce bucurie nemarginita in sufletele tuturor, de la mic la mare, care aduna la un loc toata familia in jurul bradului frumos imbracat in straie de sarbatoare, in miros de scortisoara si colinde. Este momentul a carui amintire cu siguranta vrei sa o pastrezi in sulfletul tau an de an. Daca incepi sedintele foto de Craciun inca din primul an de viata al bebelusului tau, fotografiile vor sta marturie a primului Craciun din viata lui, a bucuriei cu care acesta descopera bradul impodobit si  a entuziasmului si nerabdarii cu care il asteapta pe Mosul (care primeste si scrisori! detalii aici »).

Va astept in perioada 6 noiembrie-7 decembrie, cu mic, cu mare, in locul magic, special realizat pentru voi, pentru a crea amintiri frumoase pe care sa le pastrati vii pentru totdeauna.

** Mini sesiunile foto de Craciun sunt sesiuni foto scurte, cu durata de 30 de minute, realizate in studio. Vor fi pregatite 3 decoruri cu tema Craciunului, potrivite atat pentru fotografiile de familie (copilasul/copilasii si parintii), cat si pentru fotografii doar cu copilasul. Vestimentatia potrivita pentru sesiunea de Craciun trebuie sa cuprinda haine in combinatii de culori neutre, alb, rosu, verde.

Sedintele foto pe care le organizam pentru ocazii speciale, cum este in fiecare an Craciunul, sunt cu adevarat mici evenimente de familie. In studioul foto nu facem doar un set de poze frumoase! Aici ne creem amintiri de de familie de neuitat. Ne propunem sa ne bucurăm de fiecare moment. Ne bucuram chiar si de micile bosumflari si suparari ale celor mici. Tinem minte ca aceste amintiri ne vor fi nepretuite peste ani!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la mvphotography.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos:


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.