Meniu Închide

Sedinta foto de Craciun

Sedinta foto de Craciun

Craciunul, momentul acela din an care aduce bucurie nemarginita in sufletele tuturor, de la mic la mare, care aduna la un loc toata familia in jurul bradului frumos imbracat in straie de sarbatoare, in miros de scortisoara si colinde. Momentul a carui amintire cu siguranta vrei sa o pastrezi in sulfletul tau an de an. Fotografiile vor sta marturie a primului Craciun din viata copilasului tau, a bucuriei cu care acesta descopera bradul impodobit si  a entuziasmului si nerabdarii cu care il asteapta pe Mosul.

Va astept in perioada 6 noiembrie-7 decembrie, cu mic, cu mare, in locul magic, special realizat pentru voi, pentru a crea amintiri frumoase pe care sa le pastrati vii pentru totdeauna.

** Mini sesiunile foto de Craciun sunt sesiuni foto scurte, cu durata de 30 de minute, realizate in studio. Vor fi pregatite 3 decoruri cu tema Craciunului, potrivite atat pentru fotografiile de familie (copilasul/copilasii si parintii), cat si pentru fotografii doar cu copilasul. Vestimentatia potrivita pentru sesiunea de Craciun trebuie sa cuprinda haine in combinatii de culori neutre, alb, rosu, verde.

3 Comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la mvphotography.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: