Meniu Închide

Foto primul an: etape de fotografiat în primul an din viața bebelușului tău

sedinta-foto-bebelusi-nou-nascuti-bucuresti-madalina-vasile
Foto primul an: Sedinta foto nou-nascut

O minune într-un album foto: primul an și, în general, viața cu un bebeluș trec atât de repede, încât s-ar putea să uiți cât de importante sunt amintirile.

Iar pentru că știu că nu vrei să ratezi niciun moment important din viața micuțului tău, ți-am pregătit o listă cu fotografiile pe care ar trebui să le ai în cufărul cu amintiri al familiei:

1. MATERNITY

sedinta-foto-maternitate-fotograf-bucuresti-madalina-vasile
Sedinta foto de maternitate

    

Nu lăsa această frumoasă perioadă să se piardă. Uneori îți vei dori să retrăiești pentru câteva secunde aceste momente prețioase.
Ședința foto de maternitate nu este doar despre realizarea unor fotografii frumoase. Este o oportunitate de a-ți celebra sarcina, de a-ți îmbrățișa schimbările fizice și emoționale și de a te conecta cu bebelușul tău într-un mod special. În plus, fotografiile de maternitate vor fi un cadou neprețuit pentru copilul tău când va crește și va dori să afle mai multe despre prima perioada a  vieții sale.

2. NEWBORN

sedinta-foto-bebelusi-studio-bucuresti-madalina-vasile
Sedinta foto nou nascuti

Ședința foto de nou-născut perfectă de a păstra toate detaliile minunate ale bebelușului tău pentru totdeauna. Degețelele mici și delicate de la mâini și de la picioare, buzele pufoase și chipul inocent și gingaș, toate acestea sunt detalii unice și memorabile care vor dispărea rapid odată cu trecerea timpului.

Aceste fotografii cu bebelușul abia venit pe lume vor fi o amintire prețioasă pentru tine și familia ta pentru totdeauna. Vei putea privi la aceste fotografii de-a lungul timpului și să te întorci în timp, revăzând momentele dulci și emoționante alături de bebelușul tău.

3. BABY – 3 luni

sedinta-foto-bebelus-studio-bucuresti-madalina-vasile
Sedinta foto bebelus

 

Dintre toate etapele, cred că sesiunea de 3 luni se trece cu vederea de cele mai multe ori, dar personal cred că este la fel de importantă. Acum bebelușul începe să zâmbească, să interacționeze și vei avea parte de unele dintre cele mai dulci fotografii.

4. Foto primul an: BABY – 6-8 luni

sedinta-foto-bebelusi-fotograf-bucuresti-madalina-vasile
Sedinta foto bebelusi

 

După sedința foto de nou-născut și cele din primele luni de viață, următoarea etapă este sedința foto de bebeluș la 6-8 luni. Această etapă este extrem de distractivă, pentru că bebelușii încep să-și arate personalitatea și să fie foarte curioși de tot ce se întâmplă în jurul lor.

În această etapă, bebelușii încep să stea în șezut, să se aplece înainte și înapoi și să-și folosească mâinile pentru a explora lumea din jurul lor. Ei sunt foarte receptivi la zâmbete și la jocuri amuzante, așa că pot fi surprinse cu ușurință momentele cu zâmbete și expresii amuzante pe chipul bebelușului tău.

 

5. SMASH THE CAKE – prima aniversare

sedinta-foto-1-an-studio-bucuresti-madalina-vasile
Foto primul an: Sedinta foto Smash the cake

 

Sedinta foto aniversara „Smash the cake – prima aniversare” este o etapă importantă de documentat în viața micuțului tău. Este o ședință distractivă și jucăușă, care îi permite să-și exprime personalitatea și să se bucure de momentul sărbătoririi primului său an de viață.

În cadrul acestei ședințe foto, micuțului tău i se va oferi un tort delicios și va fi încurajat să se joace și să-l distrugă cu mâinile sau picioarele. Această experiență este minunată pentru a-i oferi copilului tău ocazia să se distreze și să exploreze, iar pentru părinți este o ocazie minunată pentru a captura aceste momente unice într-o serie de fotografii pline de culoare și energie.

Sedinta foto „Smash the cake” este o experiență unică și specială pentru întreaga familie și va fi o amintire prețioasă în albumul de fotografii al micuțului tău. Fotografiile vor arăta exact cât de mult se bucură micuțul tău de viață și vor fi o mărturie a iubirii și a fericirii din familia ta.

Asadar, ce sesiune foto vom programa? Apasă aici pentru mai multe detalii despre pachetele foto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la mvphotography.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: